HomeProjectenOntwikkeling nieuwbouwplatform

Ontwikkeling nieuwbouwplatform

Een efficiënt en gemakkelijk verkoopproces

Hoe maak je het verkoopproces van kavels en woningen toegankelijk en makkelijk voor de (potentiële) koper én voor de verkopende organisatie? ij merkten dat veel ontwikkelende gemeentes en projectontwikkelaars hier tegen aan liepen.. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van het Sterkplan Nieuwbouwplatform. Het platform waarop alle informatie, communicatie en afhandeling rondom nieuwbouw samenkomt.

Vraaggericht ontwikkelen

Als gemeente krijg je door middel van het platform een actueel beeld van wat er speelt. Denk hierbij aan: wie is de woningzoeker? Wat zijn de woonwensen? Dit biedt de mogelijkheid om vraaggericht te ontwikkelen. Aan de hand van een dashboard met alle cijfers heeft de Gemeente altijd inzichtelijk voor wie de eerstvolgende woningen gebouwd moeten worden en naar welke type woning de interesse uitgaat.

Alle informatie op één locatie

Als woningzoekende heb je alle relevante informatie op één centrale plek. Zo kan je bijvoorbeeld de correspondentie vanuit de Gemeente terugvinden onder ‘berichten’ en kan je alle belangrijke documenten opslaan in jouw account.

Aansluiten bij het nieuwbouwplatform

Het platform is beschikbaar voor elke ontwikkelaar en ontwikkelende gemeente en wordt op gebruiksbasis afgenomen.

Plan een kennismaking

Ontdek de mogelijkheden

Laten we kennismaken

Bel met de Oranje Uil 06 11088323
Neem direct contact op

Ontdek de mogelijkheden, laten we kennismaken!

Plan een kennismaking